Cattery Berka
Liefhebbers van de Siberische kat
 

.
       


foto's show Zwolle op 5 oktober 2008

 

Hieronder een korte impressie van de show.

Het riante onderkomen van mijn Siberische katten, 4 kooien aan elkaar, dus geen 50x50 cm, maar 2 meter bij 50 cm. En dan nog gaan ze bij elkaar liggen. Tja, dat is natuurlijk wel zo gezellig!
Ze hebben een hoop te bekijken Als eerste mocht Erik op de keurtafel, dit keer een Duitse keurmeester.
Ze was erg onder de indruk van Erik, zeker ook omdat ze een veel kleiner katertje verwacht had Meteen daarna moest Hopsa, je ziet de reismanden op het karretje achter mij staan. Ze moesten alle drie meteen achter elkaar door, en dan kan je niet op en neer lopen!
Ook Hopsa wordt uitgebreid besproken en vergelijkingen met Erik passeren ook.
Alles wordt ook goed uitgelegd, een fijne keurmeester! Shifra mocht meteen na Hopsa, maar toen moest Jacky met haar eigen Noorse boskat naar de keurmeester, dus geen "actie" foto's van Shifra. Dan maar een uitgetelde Shifra na al die indrukken op zo'n eerste show.
Als je goed kijkt zie je hier Erik en Hopsa ook uitrusten van alle gebeurtenissen. Voor de prijs: Beste in Variëteit (BIV) mochten Erik en ik op het podium. Maar met je handen vol zo'n grote kater vasthouden valt niet mee, ha ha.
Hierboven zit u de oorkondes, als u er op klikt krijgt u het grote formaat en is het leesbaar. Links is van Erik, in het midden van Hopsa en rechts is van Shifra.

 

Naar boven